Royal Pharm USA:

Royal Pharm USA je pionir na področju prehranskih dopolnil - superfood in vitaminskih izdelkov. Preko hčerinskih podjetij smo ameriška in mednarodna farmacevtska družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Zdravje je naše največje bogastvo. Tega se zavedamo mi in čedalje več ljudi, ki sledijo zdravim življenjskim navadam, kot so kakovostna prehrana, veliko tekočine, čim manj stresa in predvsem veliko gibanja. Vendar je zaradi hitrega življenjskega ritma te navade težko uresničiti, zato si v Royal Pharm USA prizadevamo, da bi bilo zdravje in boljša kakovost življenja dosegljiva vsem.

V ta namen razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna prehranska dopolnila vrhunske kakovosti svetovnih inovacij, ki so namenjena zmanjševanju telesne teže, topljenju maščob ali le ohranjanju vitkosti.

Vsi izdelki Royal Pharm USA vsebujejo znanstveno dokazane učinkovine najboljšega porekla na svetu. Izdelki so narejeni v skladu z visokimi standardi GMP v akreditiranih laboratorijih FDA. Delimo skupno vizijo z našimi kupci in uporabniki saj z izdelki Royal Pharm USA aktivno rešujemo posledice nezdravega načina življenja.

Naše glavne vrednote so:

  • osredotočenost na kupce in njihove potrebe,
  • zadovoljstvo in zaupanje uporabnikov,
  • unikatnost in trajnostna učinkovitost proizvodov,
  • družbena odgovornost in vzajemno spoštovanje.

Z našimi izdelki želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju zdravega življenjskega sloga na enostaven in hiter način. Izdelek BodyLight je naš paradni konj, ki je pomagal že 3,5 milijonom žensk po vsem svetu.

Hvala ker nam zaupate!

Dr. Roger Connor
Chief Executive Officer of Royal Pharm USA

Akcija: 29,99 €
Naroči Zdaj
Količina: za 30 dni uporabe. Ob naročilu dveh izdelkov vam tretjega podarimo ( 2+1 GRATIS )