Mnenja uporabnic:

O svoji izkušnji z izdelkom BodyLight poročajo številne zadovoljne uporabnice. Vabimo vas, da si preberete naključna mnenja zadovoljnih uporabnic, ki so potrdile učinkovitost izdelka Bodylight.

Že dolgo se trudim, da bi se znebila odvečne maščobe na trebuhu, ki mi je ostala po drugem porodu. Preizkusila sem že številna sredstva, vendar mi doslej še z nobenim ni uspelo doseči želenega rezultata. Prav zaradi tega sem bila sprva v dvomih glede smiselnosti nakupa vašega izdelka, a sem se vendarle odločila, da preverim njegovo učinkovitost. Zdaj mineva četrti teden, odkar sem ga začela piti in nad rezultati sem navdušena. Na bokih nimam več odvečnih oblog, ki so bile prej tako zelo opazne vsakič, ko sem si zapela kavbojke, poleg tega pa sem shujšala za polnih 7 kg, kar mi doslej v tako kratkem času še nikoli ni uspelo.

Kupila sem kapsule Bodylight, čeprav sem glede teh dodatkov nekako bolj skeptična. Kapsule zdaj jemljem že tri tedne in res sem prijetno presenečena. Končno nekaj, kar res deluje! Okoli pasu se mi je obseg zmanjšal za pet centimetrov, na stegnih pa tri centimetre in celulita skoraj ni več opaziti! Ker nimam časa za telovadbo, popijem veliko tekočine in kilogrami kar kopnijo. Presrečna sem in bom tudi v bodoče ostala vaša uporabnica. Upam, da mi boste pri naslednjem naročilu dali kakšen dodatni popust.

Že celo moje odraslo življenje imam probleme z odvečno težo. Poskusila sem že nešteto diet, in drugih izdelkov za hujšanje. Rezultati so bili le kratkotrajni, nato pa sem se še bolj zredila. Slučajno sem naletela na vaš izdelek Bodylight, glede na prejšnje izkušnje sem bila do izdelka zelo skeptična in nezaupljiva. Sedaj ga konzumiram že drugi mesec, ne morem verjeti, res deluje. Topi maščobe na delih telesa, ravno tam, kjer ženska potrebuje. Do sedaj sem izgubila že 13 kg, moja postava je vse lepša. Povrnila se mi je samozavest, vse bolj sem si všeč, da ne govorim o odzivu okolice. Nobene diete, le 2 litra vode popijem poleg vaših kapsul. Presrečna sem.

Bodylight je neverjeten! Zaradi svoje močnejše postave in prepolnem delovnem urniku za kakršnekoli vadbe, sem poskusila z vašim izdelkom. Brez posebne diete sem prve rezultate opazila že po 10.dneh. Zaradi navdušenja sem si takoj naročila še dva in tako prejela še enega brezplačno. Hitro sem ugotovila,da izgubljam povprečno po 2kg na teden. Nad učinkom sem bila zelo navdušena , kar me je še dodatno motiviralo da sem zjutraj naredila 20 počepov. Po dveh mesecih uporabe sem izgubila 12 kg. Komaj čakam poletje, da se oblečem v kopalke in pokažem svojo postavo. O vašem izdeleku sem povedala vsem mojim prijateljicam in vas srčno priporočila.

Akcija: 29,99 €
Naroči Zdaj
Količina: za 30 dni uporabe. Ob naročilu dveh izdelkov vam tretjega podarimo ( 2+1 GRATIS )